De elektriciteitsmicrobe kreeg ik te pakken door verschillende vakantiejobs die ik deed en direct na mijn loopbaan op school ben ik reeds actief in de elektrotechnische sector. Al gauw startte ik mijn eigen bedrijfje op in bijberoep en zo ben ik al sinds 2009 zelfstandig.

In april 2018 zette ik de grote stap en werd ik volledig zelfstandig.

Ondertussen heb ik mij al verschillende keren bijgeschoold op verschillende vlakken:
– Fotovoltaïsche cellen
– Koelmonteur
– Alarminstallaties
– Niko Home Control

We plaatsen uw leidingen, stopcontacten, zekeringkasten, netwerk- en media-aansluitingen, en dit voor zowel klassieke installaties of een installatie met domotica. Ook maken we de technische plannen klaar voor de verplichte keuring..

Heb je een tuinfeest of familiefeest en zoek je de juiste manier om alles mooi fris te bewaren? Wij kunnen je helpen met een koelcel.

Zoek je functionele of sfeervolle verlichting? Ik help je graag met geschikte verlichting te kiezen.

Ontdek de magie van licht. Wist je dat de vorm van je lamp mee bepalend is voor de sfeer die je wil creëren in je ruimte.

background image
title icon
Durf te dromen

Inspiratie & innovatie

U kan bij ons terecht voor het uitvoeren van de volledige elektrische installatie voor nieuwbouw en renovaties met het oog op een duurzame energiebesparende oplossing.

We werken uitsluitend met de gekende kwaliteitsvolle materialen zoals o.a. Niko, Preflex, Delta Light, Modular, Wever & Ducré,…

signature
Sander
Gemotiveerde elektrotechnieker
title icon
Waarom

voor ons kiezen?

Ambitie en ervaring is de ideale combinatie voor de geschikte oplossing.

Innoveren betekent letterlijk vernieuwen. Het toepassen van nieuwe technologieën in producten of het ontwikkelen van nieuwe producten. Ik zoek steeds de nieuwste en beste technieken. Dat is mijn ambitie.